Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden

Bonuskort – kreditkort med bonus och cashback

Välj rätt kreditkort och få bonus och rabatt varje gång du handlar med kortet. Jämför och hitta bästa bonuskortet till dig. Spar pengar varje gång du handlar.

Våra toppval för bonuskort

 • Bank Norwegian Visa

  0,5% Cashpoint bonus på allt du tankar.

  0,5 % i cashpoints på allt du handlar med kortet.

  Bästa resekortet 2021. 0,5 % i cashpoints på alla köp. Upp till 10 % cashpoint-bonus på flygresor hos Norwegian. All bonus kan användas till köp av flygresor hos Norwegian. Reseförsäkring med avbeställningsskydd.

  0,5% i cashpoints på alla köp
  Upp till 10 % bonus hos Norwegian
  Ingen avgift för kontantuttag
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 23 år
  Ex. vid uppskjuten betalning: effektiv ränta 21,93 %, 15 000 kr ö/12 mån. Tot: 16 673 kr.
  • Bonus
   0,5% i cashpoints på allt du handlar med kortet. Upp till 10 % i cashpoints på flygresor hos Norwegian.
  • Försäkringar
   Reseförsäkring med avbeställningsskydd
  • Ränta
   19,99 %
  • Cashback
   Ja (i form av cashpoints)
  • Bensinrabatt
   0,5 % cashpoints
  • Inkomstkrav
   Framgår inte.
  • E-faktura
   0 kr
  • Aviavgift
   45 kr (pappersfaktura)
  • Korttyp
   Visa
  • Uttagsavgift
   0 kr. Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands.
  • Valutapåslag
   1,75 %
  • Läs hela recensionen
 • Coop Mastercard

  Bonus 0,5 poäng per krona på allt du tankar. Motsvarar 0,5 % i bonus.

  0,5 % bonus på allt du handlar + mellan 0,5 % - 5 % bonus hos Coop.

  Kompletterande reseförsäkring.

  0,5 % bonus på allt du handlar
  Upp till 5 % extra bonus hos Coop
  Må være eller bli medlem av Coop for å kunne få kortet
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 55 dagar
  Årsavgift: 0 kr / 295 kr
  Åldersgräns: 20 år
  17,01 % med e-faktura. Beräknad på en årsränta på 16,20 %. Det sammanlagda beloppet blir 21 714 kr vid utnyttjat kreditbelopp om 20 000 kr, under förutsättning att krediten är återbetald på 12 månader och 39 räntefria dagar har utnyttjats.
  • Bonus
   0,5 poäng per krona på alla varuköp + mellan 0,5 - 5 poäng hos Coop. Bonusen används som värdecheckar hos Coop eller i poängshoppen.
  • Försäkringar
   Kompletterande reseförsäkring och köpsföräkring med drulleförsäkring och prisgaranti.
  • Ränta
   16,20 %.
  • Cashback
   Ja, kan tas som värdecheckar
  • Bensinrabatt
   0,5 % på allt du tankar
  • Inkomstkrav
   125 000 kr per år
  • E-faktura
   0 kr
  • Aviavgift
   29 kr
  • Korttyp
   Mastercard
  • Uttagsavgift
   1,5 % lägst 35 kr.
  • Valutapåslag
   1,75 %.
  • Bonussystem
   Bonusen används genom att växla in värdecheckar hos Coop eller på erbjudanden i poängshoppen.
  • Läs hela recensionen
Hitta ditt perfekta kreditkort
kreditkort som ger bonus och rabatter - bonuskort

Bonuskort kallas också för Shoppingkort och Rabattkort och är kort som ger bonus och rabatt när man använder kortet i butiken eller när man handlar på nätet. Bonusen blir ofta betalt tillbaka som cashback vid månadens slut eller man samlar poäng som man kan växla in till värdecheckar eller produkter.

Här är de bonuskorten vi gillar bäst. Dessa kreditkort har också andra fördelar som bensinrabatt, reseförsäkring, avgiftsfria kontantuttag, flygbonus med mera.

Alla bör ha ett bonuskort för att få rabatter på mat och andra varuköp

De flesta människor handlar för stora summor pengar varje månad i form av mat och dagligvaror, kläder, bensin, flygresor och annat. Många spenderar väldigt mycket pengar varje månad och det går kanske extra mycket pengar på barnfamiljer. Varför inte få rabatt på på alla varuköp när du kan det?

Ett av de enklaste sättet att få rabatt på mat är att ha bäst kreditkort med rabatt och bonus på mat och allt som du handlar. Dessa kreditkorten går under olika namn som matkort, bonuskort, och rabattkort. Med ett matkort kan du få rabatt och bonus varje gång du handlar på butiken. 

Kostnaden för varuköp för en familj på familj på fem kommer fort upp i 15 – 20 000 kr i månaden. Med bara 1% i rabatt på varuköp på 20 000 kr i månaden kommer man upp i en årlig bonus på 2400 kr.

Vad är ett Bonuskort?

Ett bonuskort är ett kort som ger bonus, normalt i form av bonuspoäng, som kan växlas till pengar eller produkter. Bonuspoängen motsvarar ofta ett värde, som till exempel att 100 bonuspoäng motsvarar 10 kronor.

Det finns olika typer av bonuskort som fungerar lite olika. En del kreditkort har bonusprogram (förmånsprogram) som ger bonus varje gång man handlar med kortet. Andra kort ger bonus när man handlar speciella varor, när man handlar på speciella butiker eller när man handlar i speciella branscher.

Vad är Kreditkort med Cashback?

Ett kreditkort med cashback betyder enkelt förklarat ett kort som ger pengar tillbaka. Skillnaden på rabatt och cashback är att med rabatt får man rabatten med en gång man handlar en vara, men med Cashback får man rabatten utbetalat efteråt. Normalt betalas cashback in på kontot efter månadens slut, där all rabatt eller bonus är räknad med. Cashback kan också betalas tillbaka i form av bonuscheckar som motsvarar kontanter i vissa butiker.

Ett kreditkort kan alltså vara ett bonuskort och ett kreditkort med cashback samtidigt. Det betyder då att du har ett kort som ger bonus och att utbetalningen av bonuspoängen görs eller kan göras med cashback.

-Läs ocksåVad betyder Cashback?

Vad är ett Rabattkort?

Ett rabattkort är ett kort där du får rabatten med en gång du handlar med kortet, till skillnad från Cashback kort där du får pengar tillbaka efteråt. Ett bonuskort kan kallas för rabattkort eller vice versa.

Bästa bonuskort 2023

Vår vinnare för bästa bonuskort är Komplett Bank Mastercard och Bank Norwegian kreditkort. Båda korten är bra bonuskort. Komplettkortet ger högre bonus än Bank Norwegian kortet men Norwegian kortet ger mycket bra bonus när du handlar flygresor hos Norwegian. Kortet ger cashpoints på allt du handlar och upp till 10% bonus på flygresor hos Norwegian.

Komplett Bank kreditkort ger 1% bonus på alla varuköp , 2% bonus när man handlar på Internet och 4% hos komplett.se. Detta är ett mycket bra bonuskort.

Bank Norwegian kortet ger 0,5% i cashpoints på allt man handlar med kortet. Poängen kan man använda till att betala flygresor hos Norwegian. Kortet ger också extra bonus på flygbiljetter hos Norwegian.

Coop Mastercard ger motsvarande 0,5% i bonus på alla varuköp och extra bonus när man handlar hos Coop. Desto mer man handlar hos Coop varje månad desto högre bonus ger kortet. Den extra bonusen hos Coop startar på 0,5% och går upp till hela 5% bonus på kortet. För varje 1000-lapp man handlar hos Coop går procentsatsen på bonusen upp. Handlar man för över 1000 kr får du 1% på allt du köper över 1000 kr, handlar man för över 2000 kr får man 2% på allt man köper över 2000 kr. Så fortsätter det vid varje tusenlapp tills man kommer upp till 5000 kr, då man får 5% i bonus på allt man handlar på över 5000 kr i månaden.

Coop bonusen kommer i tillägg till den vanliga bonusen på 0,5%.