Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden

Flygbonus kort – kreditkort med flygbonus

Flygkort eller Flygbonus kort är bra att ha för alla som reser någon gång om året eller oftare. Med rätt kreditkort kan det vara mycket att spara. Vilket kort som passar bäst beror främst på vilket flygbolag du brukar flyga med. Här är våra favoritkort med flygbonus.

Våra toppval för kreditkort med flygbonus

 • Bank Norwegian Visa

  0,5% Cashpoint bonus på allt du tankar.

  0,5 % i cashpoints på allt du handlar med kortet.

  Bästa resekortet 2021. 0,5 % i cashpoints på alla köp. Upp till 10 % cashpoint-bonus på flygresor hos Norwegian. All bonus kan användas till köp av flygresor hos Norwegian. Reseförsäkring med avbeställningsskydd.

  0,5% i cashpoints på alla köp
  Upp till 10 % bonus hos Norwegian
  Ingen avgift för kontantuttag
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 23 år
  Ex. vid uppskjuten betalning: effektiv ränta 21,93 %, 15 000 kr ö/12 mån. Tot: 16 673 kr.
  • Bonus
   0,5% i cashpoints på allt du handlar med kortet. Upp till 10 % i cashpoints på flygresor hos Norwegian.
  • Försäkringar
   Reseförsäkring med avbeställningsskydd
  • Ränta
   19,99 %
  • Cashback
   Ja (i form av cashpoints)
  • Bensinrabatt
   0,5 % cashpoints
  • Inkomstkrav
   Framgår inte.
  • E-faktura
   0 kr
  • Aviavgift
   45 kr (pappersfaktura)
  • Korttyp
   Visa
  • Uttagsavgift
   0 kr. Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands.
  • Valutapåslag
   1,75 %
  • Läs hela recensionen
 • SAS Amex Classic

  10 Eurbonuspoäng per 100 kr använt med kortet. 30 poäng per 100 kr hos SAS.

  Eurobonuspoäng på alla köp. Extra bonuspoäng hos SAS.

  Få eurobonus poäng för alla varuköp.
  Extra eurobonus poäng på biljetter hos SAS.
  Ingen medlemsavgift.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 55 dagar
  Årsavgift: 0 kr första året sen 395 kr
  Åldersgräns: 18 år
  Ansök
  Detta kreditkort är inte längre tillgängligt hos oss. Istället rekommenderar vi Bank Norwegian
  Stäng
  Ränta 15.99 %. Vid fullt kreditutnyttjande om 95 000 kr under 12 månader är den effektiva räntan 18,10 %.
  • Bonus
   10 Eurbonuspoäng per 100 kr använt med kortet. 30 poäng per 100 kr hos SAS
  • Ränta
   15,99%
  • Cashback
   Ja
  • Bensinrabatt
   Eurobonuspoäng när man tankar.
  • Inkomstkrav
   Framgår inte.
  • Aviavgift
   45 kr
  • Korttyp
   American Express
  • Uttagsavgift
   4% – minst 25 kr.
  • Valutapåslag
   2%
  • Läs hela recensionen
Hitta ditt perfekta kreditkort
kreditkort med flygbonus och resefördelar

Bank Norwegian kredittkortDu får 0,5% Cashpoints på allt du handlar med kortet upp till 100 000 kr pr år som du kan använda till att köpa flygresor hos Norwegian! När du köper flygbiljetter med Norwegian får du extra Cashpoints: 4% på LowFare- och 10% på Flex-biljetter. Kortet har reseförsäkring med avbeställningsskydd med bla skydd mot försenat flyg & försenat bagage. Avgiftsfria varuköp både in- och utrikes.

SAS Eurobonus American Express Classic CardFå 10 Eurobonus poäng för varje hundralapp du spenderar. Köp biljetter hos SAS och få 30 Eurobonus Extrapoäng per 100 kr. Få Förmåner på restauranger i världsstäder med Taste from American Express Invites®.

Få bonuspoäng till flygresan varje gång du handlar

Flera kreditkort ger bonuspoäng som du kan använda till att köpa flygresor varje gång du handlar med kortet. De mest populära korten i Sverige är Bank Norwegians kort som kallas för Norwegian kort och de de olika Sas Eurobonus korten. Bägge förmånsprogrammen för flygbonus är att man får bonuspoäng som man kan använda till att köpa flygresor hos de olika flygbolagen varje gång man handlar med kortet. Med Norwegian kortet får man också extra bonuspoäng varje gång man beställe flygresor hos Norwegian med kortet.

Flyger man en gång i bland, antingen via jobbet eller privat, kan det vara relativt lönsamt att ha ett kort som ger bonuspoäng på flygresor.

Få extra bonuspoäng hos Norwegian och SAS

Bank Norwegian kortet och Sas Eurobonus korten har gemensamt att de båda ger extra poäng när man handlar flygresor hos respektive flygbolag. Bonuspoängen hos Bank Norwegian kallas för Cashpoints och hos SAS kallas de Eurobonus. Man använder poängen man samlar upp till att betala flygresor med hos respektive flygbolag. Hos Norwegian får man upp till 10% i Cashpoints när man köper flygresor hos Norwegian med kortet. Hos SAS får man 30 poäng per 100 kr spenderat med kortet när man köper flygresor hos SAS.

Att välja kreditkort

Innan du ansöker ett kreditkort så kartlägg vad det är du använder pengar på. De flesta kreditkort fungerar på det sättet att det är det dagliga användandet du sparar mest på med ett kreditkort. Kreditkort har ofta bonus eller rabatter som går på vad du köper med kortet. Du bör ha ett kort som ger dig rabatter och bonusar på det du brukar spendera pengar på. Om du flyger ofta är det smart att ha ett kreditkort med flygbonus och resefördelar, om du kör mycket bil är det lönsamt att ha ett kort med drivmedelsrabatt eller om du handlar mycket på nätet kan det vara bra att ha ett kreditkort som har rabatter hos olika nätbutiker osv.

Det kan också vara smart att ha flera kreditkort därför att du då totalt sätt har flera fördelar. Men oavsett vilket kort du har så måste du betala ned all kredit innan du får ränta på krediten du har använt. Räntan äter snabbt upp allt du har tjänat på att använda kortet. Så oavsett vilket kort du väljer se till att du är strukturerad och har kontroll på när du skall betala tilbaka krediten du har använt och spendera inte mer än du har råd till.

Jämför kreditkort och hitta det kreditkort som passar dig bäst

Våran målsättning är att hjälpa dig att hitta ett bra kreditkort som passar dina behov på ett snabbt och enkelt sätt.
Kom ihåg att informationen och recensionerna om kreditkort på vår sida inte är komplett information men en översikt med den viktigaste informationen. För komplett information och det finstilta se på nätsidan till varje specifikt kreditkort/bank.

Det tar kun minutter å søke kredittkort

Det er enklest å søke kredittkort hvis du har BankID. Med BankID tar det normalt kun minutter å søke kredittkort og du får ofte svar på søknaden umiddelbart. De kredittkort som ikke har umiddelbart svar svarer uansett raskt. Blir du bevilget et kredittkort kan du ha det i postkassen allerede etter noen få dager.

Kreditkortstips – hur man använder ett kreditkort

Oavsett vilket kort du har- betala tillbaka hela beloppet du har spenderat varje månad. Om du inte gör det så käkar räntan på krediten snabbt upp allt du har tjänat på att använda kortet.
Lär dig Pin koden utantill och inte berätta för någon annan vilken kod du har, inte heller till dina närmaste. Lagra telefonnummer till kundservice och spärrtjänste som du snabbt kan ringa till om du tappar bort kortet eller att någon själ det.