Om oss

Vår historia

I 2015 lanserades Kreditkort-listan.se och blev ganska snabbt en av de mest populära jämförelsesajterna för kreditkort. Sedan dess har vi kontinuerligt förbättrat sajten för att vara en av de bästa jämförelsesajterna av kreditkort i Sverige.

Vår vision

Kreditkort-listan.se lanserades för att ge folk en enkel översikt över vilka kreditkort som finns på marknaden. Med en enkel och fin och kvalitativ översikt är vår vision att vi skall hjälpa folk att hitta de kreditkort som passar deras behov bäst på ett smidigt och bra sätt.  Vi uppnår aldrig nirvana, det går alltid att bli bättre, så vi strävar efter kontinuerlig förbättring.

Vår målsättning

Vår målsättning är att vara en av de bästa förmedlarna av kreditkort i Sverige och att folk skall vara nöjda efter att ha använt vår sajt.

Riktig och kvalitativ information

Vi tänker att jobben vi gör är en viktig och bra tjänst till folk flest som tillför nytta i samhället. Den information vi lägger ut på sidan om kreditkort och relaterad information är gått grundligt igenom. Alla kortutgivare som vi listar på Kreditkort-listan.se, oavsett om det är Visa eller Mastercard, är listade av finansinspektionen, vilket betyder att de följer de lagar och regler som gäller i Sverige.

Ärlighet och neutralitet

Alla recensioner vi skriver är i största grad alltid opartisk. Vi har inga direkta samarbeten med de kreditkortsutgivare vi listar men vi har indirekta samarbeten.

Vår affärsmodell

Vår affärsmodell fungerar på så sätt att vi får betalt för förmedlade kunder genom affiliateavtal. Avtal ger normalt provision per förmedlad eller per godkänd ansökan.

Det är väldigt viktigt för oss att de kreditkort vi rekommenderar är de vi själva tycker är bäst. Sen vår målsättning är att vara en av de bästa kreditkortsförmedlarna i Sverige är det väldigt viktigt för oss att vår information är ärlig och trovärdig.

Integritetspolicy

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar personliga data och cookies. Klicka på länken här om du vill veta mer.

 


 

Kreditkort-listan.se är en gratis oavhängig webbsida som jämför kreditkort på den Svenska marknaden. Eftersom vi är en oavhängig aktör så vi representerar inte någon av de kreditkort som står på vår sida.

Vår webbsida är en kommersiell sajt och vi mottager provision för att vidaresända besökande till finansiella tjänster från vårt innehåll och artiklar på webbsidan.

Målsättningen är att vara en kvalitativ och informativ tjänst för att hjälpa konsumenter att hitta det eller de kreditkort som passar deras behov på en enkelt, bra och snabbt sätt. De kreditkort som vi lägger ut på vår webbsida är de kreditkort som vi på olika sätt tycker är bra kort. Vi gir också tips och råd om hur man bör använda kreditkort.

Det är till en var tid mycket information och detaljer om de kreditkort vi skriver om. Det finns alltid en risk att det är detaljer och ändringar som kan ha blivit uppdaterad utan vår vetskap. Om du finner information på webbsidan som inte stämmer så är du hjärtligt välkommen att sända oss en epost.

Om du har några frågor så kan vi pröva att hjälpa dig om du sänder oss en epost till: enquiries@firstborngroup.com

Om du vill annonsera på vår webbsida kreditkort-listan.se så sänd oss en epost till: enquiries@firstborngroup.com