Vilket kreditkort bör jag välja?

Hitta det kreditkortet som passar bäst till dig och ditt användarmönster, dvs det du spenderar pengar på. Vi menar att det bästa sättet att hitta ett bra kreditkort till sig själv är att systematisk scanna sig fram vilka kort som man tänker passar bra. När du har hittat några kort som du tänker passar till dig, räkna lite snabbt genom hur mycket du tänker att du kan spara genom att använda de olika kreditkorten.

1 Läs först igenom  de typiska fördelskategorierna för kreditkort så att du får en översikt över vilka typer av fördelar du kan få.

– Kreditkort ger fördelar inom vissa typer av kategorier, vi har tagit fram de vanliga kategorierna på vår websida. Här är de typiska fördelarna du kan få med ett kreditkort och vår kategorisering:

Kreditkort med bensinrabatt

Kreditkort med flygbonus

Kreditkort med resekort

Kreditkort med shoppingfördelar

Kreditkort med bonus på mat

2. Slå fast vad du använder pengar på – sättet att spara pengar med ett kreditkort är att få rabatter och fördelar på saker och ting du använder pengar på.

– Sättet att tjäna pengar med ett kreditkort är att du får fördelar och rabatter på olika saker du använder pengar på. Om du skall spara mest möjligt med ett kreditkort måste du veta vilken eller vilka fördelskategorier som passar din pengaförbrukning bäst. Så se på kategorierna och kartlägg var du spenderar mest pengar. Kom ihåg att ofta så har de olika kreditkortena också andra fördelar. Börjar